21 Ağustos 2012 Salı

Adamsın Fatih Terim



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep'te akşam saatlerinde meydana gelen olaylar nedeniyle maçın yorumunu yapmayarak, olaylara büyük tepki gösterdi.
Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, karşılaşma oynanırken Gaziantep'te Karşıyaka Polis Merkezi önünde bomba yüklü aracın infilak ettirilmesinden dolayı maçın yorumunu yapmak istemediğini ifade etti.
Tecrübeli teknik adam, "Maçtan sonra duyduğum şeylere bir insanın Türk olup üzülmemesi olamaz. Bu akşam sağdan soldan ortalarla maçı kazandık desek ne olur. Beni bu akşam anlayışla karşılayın. Yaşananlara yazıklar olsun. Bu ülkeye ne oluyor. Üç puanı aldık diye göbek mi atayım. Nereye gidiyoruz. Böyle bir gecede kazandığımız için puan aldığımız için sevinçliyim demeye utanıyorum. Böyle olacaksa spor yapmayalım. Oynamayalım bu nedir ya yazıklar olsun. Bu ülkenin kardeşliğine ne oldu. Dinimiz bunu emretmiyor. Biz sadece gazetelerin arka sayfalarına okumuyoruz. Ama nereye gidiyoruz yazık günah ya ayıptır. Huzur batıyor mu böyle bir ortamda nasıl bir analiz yapayım. Maçtan sonra nasıl analiz yapayım. Kafamıza kaynar sular dokuldu. Bir sürü ölü mü olacak iyi akşamlar."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı